tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kolme suurta porsasta

Ollaan tässä seurattu naureskellen Suomen säätietoja, ja näyttää siltä että ei se kevät sieltä vielä tule, pakkanen vaan kiristyy ja lunta tupaan. Mahtaa ketuttaa? Iloksenne voin kuitenkin ilmottaa, että meillähän ei ole sitä ongelmaa. Lämpötila on hiponut taasen ++25 ja ranta on ollut kovassa käytössä ;--) tai oikeastaan rannan nurmikkoalue.

Ainoa murhe meillä täällä on noi kolme sikaa, kenen kanssa jaetaan tää asunto. Ja sialla mä oikeesti tarkotan SIKAA. Mäkun luulin, et en oo kamalan siisti ihminen, mut oon tullut aivan toisiin aatoksiin. Ollaan Anun kanssa aina ihan silmät soikeena jos kuullaan jonkun tarttuvan imuriin, tai tiskaavan. Mut ollaan myös huomattu, et turhaan sitä sen takia bileitä järkkää, seuraavana päivänä kun herätään niin tää asunto näyttää jo ihan samalta ko ennen imurointia tai tiskausta. Kokkausten jälkeen jää tiskien lisäksi myös ruuat pöydälle lämpimään. Siinä ne saattaa lojua muutamanki päivän, ennenko ne ite tajuaa et KAPPAS, tai Anu huomauttaa riiseihin tulleesta homeesta. Eikö teille oo kerrottu jääkaapista? Meidän vuokra-sopimuksessa lukee, että sisätiloissa saa tupakoida jos se sopii kaikille ja että kavereita ei saa tuoda kylään. Meidän mielipidettä tupakointiin ei ole kysytty, ja tälläkin hetkellä tupakan savu valtaa koko kämpän. Kavereita on ollut yökylässä, kuten viime yönäki joku hyyppä saapu ja jäi yöks. Enkä ees haluais mainita siitä eilisestä keski-ikäisestä huumehörhöstä joka istu, sauhutteli ja joi kaljaa meidän olkkarissa. Se vaan tuli, koputti oveen ja astu sisään. Tervetuloa vaan! Koko sen ajan, meidän huoneesta lensi kirosanoja (suomen kielellä kylläkin) ja v-käyrä oli varmaan korkeimmillaan ko koskaan. Nää käyttää meidän shampoita ym. välineitä mitä pidetään pesuhuoneessa. Anun kasvojen pesuaine on siirtynyt jo kolmisen kertaa paikaltaan suihkun puolelle, ja ei sillä purkilla meidän tietääkseen jalkoja ole! Anu kävi tänään kysyys tytöiltä onko joku käyttäny sitä, mut " No, no, no, noooo.." , nii vissii! ja mitä toi hyyppä taas tekee tua?
..ja huomattiin myös tänään, et meidän caramel mcflurry loppuu aina aivan liian aikasin! Ehkä olis helpompi vaan ostaa vaniljajätskiä, keksiä ja caramel-kastiketta ja tehdä ite omat McFlurryt.

Siitä on nyt kuukausi kun lähdettiin Suomesta. Tuntuu et siitä olis vaan muutama hassu päivä, niinku Taruki sano. (hyvä et ajattelet niin, pelkäsin jo et sun jokaikinen päivä ilman mua tuntuis yhdeltä vuosisadalta <3:))))
JOTEN, huomenna on meidän virallinen kuukausi päivä Australian kanssa, jota pitää tietty juhlia <3

terkkuja!

ps. reivikengät pääsi taas pesuun!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti