tiistai 12. maaliskuuta 2013

Blue Mountains ja paljon muuta

Terveppä terve!
Ensiksi haluan sanoa kuin mua nakertaa kirjottaa tällä bloggerin sovelluksella päivityksiä, koska saan ne kuvat heitettyä pelkästään loppuun, enkä rivien väliin. Olis kiva kirjottaa johonki kuvaan joku kiva kuvateksti, mutta ei.
Koitan nyt parhaani mukaan muistella miten tää meidän viikko on sujunut ja lisätä kuvat siinä järjestyksessä.

Elikkäs, kaikki alkoi viime viikon keskiviikkona, jolloin juhlittiin kuukausipäivää. Päivämättöjen jälkeen, oli aika lähteä ulos juhlimaan tätä hienoa tapahtumaa. Tavattiin hauskoja tyyppejä, ja loppuillasta Anu oli löytänyt Aussi-kavereita ja mä tapasin joitain tyyppejä Brasiliasta. Toinen niistä ei osannut oikein puhua englantia (muutako sanoa: I agree!), ja loppu-illasta se huippuna pyysi mun numeroa vaan osottamalla ensin mua, ja sen jälkeen näyttämällä puhelintaan. Haha. Seuraavana päivänä se lähetti muutaman viestin, ja ihan hyvin niistä viesteistä selvän sai, paitti muutaman kohdalla. Raukka kun joutuu käyttämään googlen kääntäjää.

Perjantai ei osoittautunut täydelliseksi auringonotto päiväksi, joten päätettiin lähteä käveleen Costal walk Bondilta Coogeelle. Kuumahan siinä hommassa tuli, mutta onneks Coogeella vastassa oli mäkki, ja caramel cookie. Sen voimalla jaksais mitä tahansa. Ps. Miks nää ihmiset aina juoksee? Säästä viis, nää juoksee.

Lauantaina lähdettiin kattoon Darling Harbourin ilotulituksia (ollut jo mielessä jokaisena lauantaina), ja hienothan ne oli! Väkee oli ko hulluilla päivillä, mut saatiin hyvät istumapaikat. Tyytyväisinä siinä ruvettiin aukomaan meidän siidereitä, mut eihän se menny ko strömsössä. Oltiin jo totuttu kiertokorkkeihin, mut näissä ei niitä ollutka. Päät punasina ja kädet rakoilla saatiin vihdoista viimein ne auki. Tän kovan työn ja uurtamisen jälkeen olikin mukava huomata et oltiin ostettu six-pack kaljaa. Nähtiin Ashton ja Ray illalla, ja lopulta löydettiin ittemme taas Iguanan tanssilattialta. Valkoset converset jälleen kerran pesuun. Eikö sitä koskaan opi.

Sunnuntai oli lötkö-sunnuntai. Aurinkoa ja ruoka-ostoksia. Sekä illan herkulliset Coles-pannukakut Coles-mansikkahillolla ja Coles-vaniljajäätelöllä. Pisteet siis Colesille.
Maanantaina herätyskello soi 5am, aamutoimet ripeästi ja metrolla keskustaan. Siitä ostaan meno-paluu liput Katoombaan, josta matka jatkuu Blue Mountainsille. Meno-paluun hinnaks tuli 16,80AUD, joten not bad! Asemalla tavattiin sovitusti muutama couchsurfing tyttö (kaks saksalaista ja yks ranskalainen), ja reilu muutaman tunnin junamatka alkoi. Päivän kulku meni jotenkuten tähän malliin: Kävely Katoomban asemalta Blue Mountainsin kansallispuistoon, kävelyä metsässä about 5h, valokuvien ottoa, lintujen/ötököiden bongailua, kompastelua, hyttysten tappoa, taukoja, maisemista nauttimista, 900 jyrkän rappusen kiipeämistä, hikoilua, naurua.. ja näillä raaka-aineilla, päivä oli kaikinpuolin onnistunut. Ja ei tietenkään unohdeta kenguru-hamppareita! Kyllä! Nyt se on koettu ja maistettu, nimittäin kengurun lihaa. Ja hyväähän se oli! Tytöt oli ihanaa matkaseuraa ja ollaan nyt vähä fundeerattu et mennään huomenna bondille BBQ-lunchille muiden couchsurffareiden kanssa.

Costal Walk, CHECK
Darling Harbour fireworks, CHECK
Blue Mountains, CHECK
Kangaroo hampurgers, CHECK

Ja ainiin, Anun blogista voitte lukee siitä metrin kokosesta torakasta, jonka MINÄ tapoin. Pakkohan tää oli mainita, koska mä sen hoidin päiviltä. Ainaki toivon, että se lopulta kuoli tv-pöydän alle jonne se lähti juokseen karkuun, eikä jääny hautoon kostoa..

Kiitos tästä, nyt ruuanteko hommiin!






































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti