perjantai 22. maaliskuuta 2013

viimestä viikkoa viedään..

..Sydneyssä!
Viimenen viikko Sydneyssä on vierähtänyt käyntiin hurjaa vauhtia. Ja me otetaan siitä kaikki ilo irti! (lue: maataan sängyssä ja päivitetään facebookkia minuutin välein)
Ens viikon lopulla pitäis tosiaan karistaa Sydneyn pölyt jaloista, ja suunnata rannikkoa pitkin ylöspäin kohti Brisbanea. Miten, siitä vähän myöhemmin.

Viime viikko hurahti niin kamalan nopeasti vaikkakin mitään järkevää ei tosiaan tehty, mikä ei tosin yllätä mua ollenkaan. Täällä aika lentää ihan siivillä. Viikonloppu meni aika tuhdisti, ja sunnuntaina oli vuorossa elämäni ensimmäinen St.Patricks Day. Hyde Parkissa järjestettiin kunnon tapahtuma sen kunniaks jossa oli live-musiikkia ym. muuta meisinkiä. Päivästä sen verran: aivan mieletön, niitä lisää! Pidettiin keskiviikkona international-dinner parin saksalaisen tytön kanssa. Tytöt tarjoili saksalaisia alkupaloja, ja me (minä) tein makaronilaatikon. Haha, Anu kylläkin vatkas munan ja maidon melkein loppuun asti, josta oon ylpeä :) ja kyllä se makaronilaatikko ihan kodilta maistu <3 Välillä on ikävä suomalaista ruokaa, täällä kun meidän päivittäiset ruuat pyörii pastan ja Colesin 3AUD jauhelihan ympärillä aika vahvasti. Joskus jopa saatamme syödä nuudelia ja tonnikalaa!
Viimenen viikonloppu alko NYT, ja tänään on luvassa BBQ-Bondilla couchsurffari ryhmän kanssa. Osa porukasta on samaa joka viime viikolla oli, mut eiköhän sielä uusiakin naamoja näy. Pitäs vaan käydä vissii kaupasta ostaa jotai grillattavaa.. Toivottavasti toi sää ei nyt vaan repeis. Huomenna ollaan menossa house partyihin, jonne meidät meidän saksatyttö kutsu. Sinne on kuulemma tulossa live musiikkia tai DJ. Voi olla et mun mielikuva näistä bileistä näyttää vähä liikaa Amerikka-leffojen kotibileiltä, ja totuus voi olla aivan toisenlainen. Noh, we'll see!

Alkaa vähä tuleen suru puseroon kun aika alkaa käymään vähiin, toisaalta en halua jättää Bondia ja näitä ihania ihmisiä täällä, mut toisaalta me ollaan oltu täällä jo kohta kaks kuukautta. Eiköhän tää oo jo tullu liian tutuks ja turvalliseks.. tai ainakin me ollaan tultu tutuiks. Maiseman vaihdos voi tehdä hyvää, ja ainahan tänne voi palata. Ja sitäpaitti, syksy tekee tuloaan!

Niinjoo, en oo varma oonko maininnu mun yhestä lenkkireissusta joka tapahtu (vahingossa) pari-kolme viikkoa taaksepäin. Kuitenki, ennenko batmanit hyökkäs melkein mun kimppuun ja torakat hyppi päälle niin näin tien vieressä samanlaisen auton ku äitellä on. Kun tajusin ettei se ookkaan äiten auto, pääs pieni nyyhkäsy.
ps. ootte mun mielessä.

Palaillaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti