maanantai 22. huhtikuuta 2013

lone pine koala sanctuary

Yerongan hosti vei meidät siis kattomaan koalia ja kenguruita. Sekä jotain muita aussieläimiä, mut koalat ja kengut oli se pääasia.
Lippujen hinnat oli AIKA korkeella, mut tää meidän nice host osti meille liput. Varmaan vähän hammasta purren ko me luultiin ensin et sen lipun hinta on joku 20AUD, mut se oliki 33AUD per nenä. Eli kolme lippua kustansi 99AUD! ..ei varmaan kehdannu enää perääntyä siinä vaiheessa..

Anyways, sinne mentiin ja sielä oltiin. Nähtiin kenguja, koalia, vesinokkaeläimiä, kroko, tasmanianpaholainentuholainen, erilaisia lintuja ja liskoja.. Mun sydän oli pakahtua ku näin ensimmäisen koalan. Tiesin et söpöjähän ne tulee olemaan, mut että näin ihania karvapalloja. Isot mustat nenät, karvatupsukorvat, pienenpienen silmät.. Olis tehny mieli kiivetä aidan yli, ottaa koala kainaloon ja juosta karkuun. Helppo lemmikkihän se olis, ne nukkuu 18-20h päivästä, ja loppu-ajan ne käyttää syömiseen. Eaaasy life! Oon lukenut jostain blogista että koalat kantaa klamydiaa, ja eilenki sielä paikassa joku luennoitsija mainitsi sanan klamydia ja koala samassa lauseessa, mutta en jääny sen tarkemmin kuunteleen. Noh, kukaan ei ole täydellinen.
Käytiin myös moikkaas kenguja. Keräsin maasta kiinalaisturistien tiputtamaa kenguruokaa ja pääsin syöttään kengurua. Sielä niitä rapsuteltiin ja hipsuteltiin.

Nyt mä uskon että oon oikeesti Australiassa.

Peace.















3 kommenttia:

  1. Onpa suloisia eläimiä. Adeliinalle tuli taas toinen hammas esiin, olen Annan kans hoitanut häntä tämän viikon. Mitä maksaa matkat sinne? Meillä on annan kans matkakuume ja taitaa olla Jossullakin. Mut voihan se olla, että käydään tuossa Euroopassa, jos äkkilähdön ottaa. Laitan sinulle haasteen blogiini, käy katsomassa http://www.madeinkoti.blogspot.fi/

    Joko sait töitä? Olet kyllä ihan ruskea kuin papu.

    VastaaPoista
  2. Hellou! Tyttö kasvaa kyllä aivan liian nopeaa, tuntuu pahalta ku jään paitsi.. Maksaa varmaan jotain 1200e meno-paluu, mut voi löytyä halvemmallaki :) lentäkää tänne mua moikkaa! Lähdetään huomenna johki korpeen työskenteleen country pubiin, aika jännää!

    VastaaPoista
  3. Sähän tulisit hyvin koalan kanssa toimeen tolla unirytmillä. Nukkuisitte samoja määriä

    VastaaPoista