sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

sohvasurffausta

Hellurei! Ensiksi: hengissä ollaan!

Vähän tilannekatsausta meidän sohvasurffaus elämästä. Brisbanessa ollaan oltu kolme viikkoa ja yksi päivä. Ollaan sohvasurffattu koko se aika, ja tänään lähdettiin meidän kuudennen ja viimesten hostien luota.
Meidän kaikki hostit on ollu supereita. Ollaan surffattu vähä kaikkialla pitkin ja poikin Brisbanea: Annerley, Newfarm, Petrie, Newfarm, Morningside, Graceville, Yeronga..
Ainoan miinuksen sanon Petrien heebosta, mutjoo olis huonomminki voinu olla. Me oltiin sille vähä niinko ilmaa, samalla ko se lelli kahta muuta surffaria. Yks aamu se pisti viestiä et meidän pitää lähtee sen päivän aikana, koska sinne tulee lisää surffareita. Vaikka se oli just pari päivää sitte kehunu kuin siel jossai vaiheessa on ollu 17surffaria. Ei muuten, oon ilonen et lähdettiin sieltä, mut tuli vähä kiire hankkia uutta yöpaikkaa. Tarinalla on kuitenki onnellinen loppu, sillä päästiin meidän vanhojen hostien luokse Newfarmiin muutamaks yöks. Jonka jälkeen siirryttiin uuteen paikkaan Morningsideen. Tän hostin kanssa käytiin Gold coustilla, mut valitettavasti tuuli oli aika hurja, aallot massiiviset eikä se aurinkokaan kauaa jaksanu paistaa. Seuraavaa kertaa odotellessa! Syötiin aussilaiset lihapiirakat(mausteena chicken vegetable). Tiistaina seikkailtiin hetki (7h) kaupungilla rinkkojen kanssa, otettiin päikkärit pulsupuistossa seittemän muun pulsun kanssa, syötiin subit ja oltiin sadetta suojassa vessassa. Miksi, koska meidän hostin piti lähteä Sydneyyn työjuttujen takia, ja me oltiin taas kodittomia. Mut aina on paikka löytyny, eikä oo tarvinnu nukkua puiston penkillä.
Vietettiin kolme yötä Gracevillessa meidän hevirokkaripitkätukka hostien kanssa. Ne oli ihan loistavimmasta päästä, vaikkakin pössyttelyt, duracell-pillerit ja sienet oli kova sana, niin oli ne silti aika pirun cool.
Tänään lähdettiin Yerongasta. Punkattiin kaks yötä kolmen aussijätkän kanssa. Kaverit pääsi hostien kärkikolmikkoon, tai oikeastaan ihan huipulle asti. Tää yks tyyppi vei meidät Koala sanctuaryyn kattoo kenguruita ja koalia! Siitä enemmän seuraavassa postauksessa.

Käytiin torstaina chekkaamassa pari kämppää Toowongista (n.15min juna kaupungista), ja sen seurauksena meillä on koti. Brisbane koti. <3 Ja se on sellanen josta kehtaa ottaa kuviaki näytille! ;) Kämppiksenä meillä on yks normi weirdo aussijätkä, mut kukapa näistä ei olis?
Muutettiin tänne siis tänään. Kolmisen tuntia sitte. Rinkka purettu ja oon niin happyhappy ku sai laittaa vaatteet kaappiin ja rytätä haisevat pakkauspussit ja rinkan piiloon seuraavaks kolmeks kuukaudeks.

Brisbane on kiva kaupunki. Pienempi ja hiljasempi ko Sydney, mut on tää silti aika jees. Iso miinus tulee siitä kun ei oo rantaa ihan kymmenen minsan kävelymatkan päässä, vaan pitää hypätä junaan tunnin ajaks jotta pääsee joko Surfers paradiseen tai gold coustille. Kaupunkia ympäröi joki, mutta ei sekään oo oikee uimakelponen likasuuden ja haiden takia (!!). Tänne on kuitenki rakennettu mukava pienisuuri laguuni kaupunkiin, jonne voi pulahtaa ja ottaa aurinkoa hietikolla. Eihän se bondia voita, mut tykkään.

Anu alottaa huomenna työt fundraising kerjäläisenä, ja minä taas alan ahkerana etsiin töitä. Paitsi jos aurinko paistaa niin hyppään lepolasseen ja kerään rusketusta meidän valtavalla terassilla. Vitsi vitsi, ensin työt sitten hupi.

Ainiin, (äiti, älä saa sydänkohtausta) hevirokkaripitkätukka hostien luona surffas myös kaks saksatyttöä ja ne kerto et ne oli ollu bansku-farmilla töissä, ja sinä aikana sielä KUOLI kaks tyyppiä käärmeiden takia.. How nice is that? Joten, ei banskuja mulle.

Pusuja/haleja sinne!
ps. kattokaa tota sirkkaa. se oli oikeesti i s o .











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti