torstai 28. helmikuuta 2013

Ashton Kutcher, really?

Viime postauksessa mainitsinkin Ashton Kutcerin tapaamisen viime viikon lauantaina. No, ihmisille jotka oikeesti luuli että kyseessä on tämä sama ihana Ashton jonka kaikki tunnemme, niin olen pahoillani.
Laitoin Facebookiin Katjan seinälle et "NÄIN ASHTON KUTCHERIN" ja Katja oli ihan et "EIKÄ! EI OO TOTTA, HV". (Oot ihana <3 ja anteeks) Ja eilen illalla beach road hotellin, white revolverin ja bondi hotellin jälkeen mentiin rannalle hengaileen uusien tuttavien kanssa. Vähän sen jälkeen kun toinen kaveri läks kotio nukkumaan, päätettiin vähä huijata sitä toista. Kerrottiin että tavattiin Ashton lauantaina samasta hotellista mistä juuri lähdimme. Kerrottiin, kuinka Ahston Kutcher halus viettää iltansa meidän kanssa. Kaveri oli ihan monttu auki et "are u kidding me!? really!? Hollywood Ashton?!!" ja me Anun kanssa pokkana väitettiin että KYLLÄ VAIN. Voi ihmiset, ootte liian hyväuskosia :--))
Anyways, tavattiin siis Ashtonin doubleganger vai doublegänger (haha tulee tästä aina mieleen how I met your mother), ja saatiin tänä aamuna iloisia uutisia että se kuva jonka lupasin aikasemmin, on turvassa. Rayn (kaveri joka kuvan otti) puhelin sai vähän kosteusvaurioo lauantaisen sateen vuoksi, jonka jälkeen se ei enään toiminukkaan. Ehdittiin jo pelätä pahinta. Mutta nyt, kuva löytyy onnellisesti mun puhelimesta. Ja tämän postauksen jälkeen, se on onnellisesti teidän kaikkien nähtävillä.
Totta puhuen, muistettiin Anun kanssa et kaveri olis ollu vähä enemmän Ashtonin näkönen (tiä sitte mistä johtuu..), mut kyllähän siitä samaa näköö löytyy!
..vai kuinka?


Cheers, Sonja <3



2 kommenttia: