sunnuntai 24. helmikuuta 2013

sugar-free-life

Sovittiin juuri tänään , tunti sitten et ensviikolla alkaa vähä terveellisempi elämä. Joka meidän tapauksessa tarkottaa sugar-free-elämää. Joka kestää viikon, kuukauden, tai kolme päivää. Saas nähdä.

Nää pari päivää on taasen ollu vähä kehnompaa keliä, tosiaan lauantaina meidän piti mennä bluestock festareille, mut lauantai aamuna luin et ne on peruttu huonon sään vuoks! Hei, oikeesti. Ei lauantaina ees satanut kummemmin siinä päivällä, ajoittain jotain kuuroja mut tuuli oli sitäkin kovempi. Iltaa myöten se vesisade saapu, ja kylläpäs sitä vettä meinaan tuliki, mut eipä se meidän menoa hidastanut. Lähdettiin meidän "paikalliseen" beach road hotelliin, ja tarkotus oli vaan ensin olla ja hengailla, mut yhtäkkiä meidän käteen oli ilmestyny omena-siiderit! Whoot!? Ja kohta ennenko ees huomattiin, ilmesty uudet.. Beachi meni kiinni taasen kello 1 , jonka jälkeen pähkältiin kotio vaiko jatkoille. NO jatkoille! Ja onneks lähdettii, tavattiin niin loistavia ja mukavia ihmisiä että oksat pois! Ilta oli siis täysi kymppi, kiitos siitä :--) tähän voisin lisätä vaatimattomasti Ashton Kutcherin tapaamisen. Toivottavasti saan sen kuvan pian käsiini!
Tänään lähdettiin kattoon Bondi beachin skeitti-puistoon jotain suurta World-cup skeittaus tapahtumaa, ja porukkaa oli ko pipoa. Päästiin kuitenki lopulta istumaan, josta oli kohtalaiset näkymät rampille. Jaksettiin tapahtumaa seurata parisen tuntia, jonka jälkeen iski jo niin jäätävä nälkä et oli pakko palata kotiin. Meinasin kirjottaa eka hostelliin, mut haha! Viimesenä siel skeittas muuten vanhempia ihmisiä, ja osa heistäkin oli sellasta +50 porukkaa, aivan mieletön suoritus hemmoilta :D

Luettiin tossa muuten just hetki sitte uutisista, et myrsky ja sateet on riepottanu Sydneytä, mut ei meillä täällä oo mitään hätää! No worries! Katsastettiin just huomisen sääennustus, ja tiddidiii +28!!

Mutta nyt, jää hyvästi mustikkamuffinit, mcflurry, nachot, dairy milk ja te muut ihanat makoiset makeiset <3

kauniita kuvia, makeita unia
toivottaa väsynyt Sonja











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti