torstai 21. helmikuuta 2013

how you doing?

Klick!

siitä jos klikkaatte niin pääsette lukaseen ton matkakamunki blogia ;)😉

Eilen illalla sitä vedettiin mukavasti Anun kans pari suklaalevyä, ja mustikkamuffinit. Ite en voinu syödä muffinista ko reilu puolikkaan ja suklaataki jäi roimat yks pala.. vielä jos ne olisin yrittäny sulloo suuhun, niin olisin saanu aikaan ydinräjähdyksen.

Tää viikko ollaan vaan oltu ja hengattu. Käveltiin toissapäivänä Bondi beachin ohitte Costal walkia pitkin valokuvaileen ja katteleen maisemia. Siniturkoosia merta ja aurinko <3 Musta tuntu et mun suu oli pelkkää hymyä koko ajan. Oon niin onnellinen et oon täällä! Käveltiin tulomatkalla Bondin skeittirampin ohitte, ja jäätiin hetkeks aikaa katteleen ko pojat skeittas ja teki temppuja. Oli siel myös muutama tyttö, ja varsinkin se toinen (ikä ehkä 12) joka oli paljon parempi ko osa näistä vanhemmista tyypeistä. Huippu!
Päivähän oli tapansa mukaan aurinkoinen, ja luulis et kerrasta jo oppis sen aurinkorasvan käytön, mutta minkä sitä puupää päällensä voi. Illalla käytiin katsastamssa Bondin yöelämä, ja voin mainita että kyllä se nokka pimeässä tietä näytti. Huonoa kyseisissä mestoissa oli että ne meni jo 1-2 aikaan kiinni, ja sairaan kallis hintaluokka! + kun baariin astu sisään, niin ihanko saunaan ois tullu. Pysty meinaan sanoon hyvästit meikeille.. Menin vahingossa ostaas kaks vodka redbullia, ja hinnaks tuli 25dollaria. Mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen.. oli meinaa sitte ensimmäiset ja viimeset redbullit.

Eilen käytiin kävellen parin kilsan päässä olevaan suuuuuureen Westfield ostoskeskukseen, ja mukaan sieltä tarttu laukku ja mekko. Nyt mullaki on iiihana yölaukku (ja miksei päiväkin), niin ei tarvi Anun laukkuja lainailla jatkuvasti :--)) Oon koittanu täs hyvää tahtia ettiä meille kaikkee puuhaa. Löysin couchsurfingin sivuilta ilmasen Bluestock festarin, jokka järjestetään lauantaina Sydney Harbourin toisella puolella. Sinne siis suuntamme luultavasti viekin! Edessä sana "Free" kuulostaa hyvältä, mutta saas nähä muuten minkälaista hippiblues-porukkaa sielä pyyhältää, sovitaanko joukkoon mukaan. Koitin eilen youtubesta ettiä niitä artisteja, ja löytykö peräti kaks. Haha. Hyvä siitä tulee!

ps. nää edelliset yöt on ollu _hullun_ kuumia ja hiostavia. Meillä ei tietenkään oo täällä kämpässä ilmastointia, niin voitte vaan kuvitella kuin antoisat meidän oltavat on. Oon nukkunu niin katkonaista unta monena yönä, (ja tilannetta ei auta myöskään (nuhan vuoksi) kämppiksen kuorsaus), että aamulla kun joskus herään niin tekis mieli vaan jatkaa nukkumista all day long.

Fiilistelykuvia, ja viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä kuva lemppariksi tulleesta caramel cookie mcflurrysta! namnam

palaaamisiin, terkuin :==) Sonja













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti