torstai 7. helmikuuta 2013

Good Morning, Australia!


Kaunista ja aurinkoista huomenta täältä Sydneystä!

28h55min matka ja muutaman tunnin yöunet takanapäin, mut olo on virkeä kuin peipposella! 
Lennot suju hitaasti, mutta hyvin.. Helsinki-Milano lento tuntu ikuisuudelta, vaikkakin se kesti about 3h. Milano-HongKong lento ei pelkästään tuntunu ikuisuudelta, vaan se oli sitä. Mukavat pikku tv-näytöt löyty ja elokuva/tv-sarja ja musiikki valikoima oli runsas! Fiilistä pilas ajoittain takana istuva kiinalainen rouva, joka ei luultavasti tiennyt että kyseessä oli herkkä kosketusnäppäin näyttö, kun sitä piti koko käden voimalla pamautella. Torkut tuolla lennolla jäi vähälle, mut seuraava lento sujukin mukavasti torkkuen ja syöden.

Ootteko katsonu Australian rajalla-sarjaa? Mä oon, ja sen vuoks mun odotukset Sydneyn lentokentältä oli suuret ja pelottavat. Näin jo mielessäni sen näyn kun ne repii mun rinkan auki, tutkii kaikki mahdolliset pussit, levittää vaatteet alusvaatteita myöten tiskille ja ei päästä mua maahan suklaan takia. Asia ei kuitenkaan mennyt ko sarjassa, vaan ennenko kerittiin ees mitään sanoa, oltiinki jo ulkona. Luultavasti näytettii Anun kanssa niin viattomilta pieniltä suomalaisilta tytöiltä.. Toki ne kysy, onko repussa jotain syötävää mm.omenaa, johon vastasin et pelkästään karkkia. "Okei hyvä, voitte jatkaa matkaanne ulos", kiitti!
Ja näin, we're out!
Hypättiin taksiin ja saavuttiin hostellille. Huone-kavereina meillä on kans ranskalaista poikaa, ja ainakin toinen heistä oli oikeinkin ystävällinen ja mukava. (..ja ihana). Pojat lähtivät tässä aamulla töihin, ja sen jälkeen ollaan Anun kanssa oltu tässä virkeinä datauksen puuhissa. 

Päivän suunitelmiin kuuluu Sydneyyn tutusminen, aamupalapicnic ja beach. Kuulostaa hyvälle, eikös? ;)

seuraaavan kerran yritän palata kuvien kera ,
seeya <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti