maanantai 11. helmikuuta 2013

life is goooood

Mä en ymmärrä miksei tällä Padilla saa tehtyä blogi-kirjotusta netin kautta muutako vammasella tavalla jollon en vois lisää ees kuvia, wtf. Mut onneks oon ladannu tähän tän Blogger-asetuksen, mut tällä saa vaan laitettua nää kuvat aina kirjotuksen loppuu, mut ihan sama.

Sit siihen asiaan..

Ollaan nyt ja joka ikinen aamu ollaan herätty pirteinä siinä kello kuuden pintaan. Johtunee ehkä siitä että aamuisin kämppikset lähtee töihin ja herätään niiden kolisteluun, taaai sit tää on sitä aikaero rasitusta? :D who knows. Perjantain-iltana oli tarkotus ottaa pikku päikkärit ennenko lähettäis reivaan ja tsiigaan sen kuuluisan King Crossin yöelämää, mutta miten kävikään.. sänky veti meitä ko magneetti puoleensa ja nukkumisekshan se meni. Noh, näitä sattuu! Mutta, onneks lauantaina tämä onnistu :))

Perjantai aamuna (KELLO 6:30 !!) lähdettiin reippaina noin tunnin mittaiselle kävelylenkille. Aurinko alko jo lämmittää siinä loppumatkasta niin kovasti, et melkein sais lähtee vielä aikasemminki jos haluaa kävellä ihanan viileässä ulko-ilmassa. Sama päivänä jätettiin auringon ottamiset sikseen ja päätettiin lähteä seikkaileen etsien Medicare-toimistoa. Matkalla törmäsimme Commonwealth Bank:iin, josta käväsimme pikaisesti samalla matkalla avaamassa itsellemme aussi-tilit. Kyseinen tapahtuma kesti about 15 min ja wola! Löysimme myöskin Medicare toimiston (muutaman mutkan kautta tietty) ja nyt meillä onkin medicare kortit. Oikeestaan medicare-kuitit, koska kun meillä ei ole pitkäaikaista asuntoa he eivät voi lähettää korttia kotio. Saamme kortin josko joskus asettuisimme jonnekkin aloillemme. Noh, sen näkee sitte, mut kuittipaperilappu ajaa saman asian. Jos joku nyt ihmettelee mikä medicare, niin lyhyesti: toimii samalla tavalla ko Suomessa Kela-kortti.

Lauantaina päätettiin käydä katsastamassa Googee-beach. Ranta oli taas nyt tietty aivan helmi, mut enemmän Bondi kyl iski meikäläiseen. Huonoa reissussa oli aivan liian suuret aallot, jonka vuoksi ei uskaltauduttu rantavettä pidemmälle. En ymmärrä miten nää paikalliset ja jotku hurjat uskalsi oikeesti uida sielä.. hullua mieninkiä. Aurinko ei kauheen kauaa jaksanu paistaa, ja lopulta se olikin melkein koko loppupäivän pilvien takana piilossa. Lämpöö kuitenki löyty varmasti reippahat 30, ja ilma oli oikein mukavan kosteahko. Hetken aikaa löhöiltyämme lähdettiin käveleen viereisille kallioille josta oli aivan ihanat näkymät. Sielä jonkin aikaa haaveillessa ja tuijotellessa merellä päin, huomasimme molemmat epämääräisen näköisen miehen kävelevän pientä ympyrää meidän takana. Ei nyt heti viitytty tehdä johtopäätöksiä (eipä) jostain hullusta joka luultavasti kidnappaa viattomia turisteja, mut ei tää teoria varmaan kauheen kaukana ollut. Jatkettiin vähän matkaa eteenpäin, josko se mies olis jääny sille ekalle kalliolle mutta hetken päästä se pyöri taas siä takana pusikoissa. Tällä hetkellä jaksettiin vielä naureskella tilanteelle, mut kyllä se loppupeleissä aika karmivaa oli. Jonkin ajan päästä mies uskaltui koko ajan lähemmäs meitä ja pian se meni meidän sivuilta sinne kallion alle, ja survo päänsä kalliossa olevasta aukosta ja veti niin leveän hymyn naamalleen että ei tosika. Vedettii äkkiä converset jalkaa ja lähdettii juoksien paikalta pois ennenko se tuuppais meidät reunalta ja veis meidän tavarat. Juostiin sellasta pusikko-polkua pitkin pois, ja mies tietty perässä. Päästiin ihmisten ilmoille ja oltiin turvassa! Hetken aikaa tää hyypiö viel seuras meitä, mut lopulta käänty takasin kallioille ja vilkutti. Ehkä tää hyypiö oli vaan yksinäinen, ja olis kaivannut kaveria mut ei kiitti.

Illalla avattiin $6 valkkaripullo ja mentiin hostellin oleskelutilaan jossa jo muut asukit olivat pistäneet bileet käyntiin. Musiikki raikas ja viini maistui (ainaki Spriteen sekoitettuna), jonka jälkeen hypättiin metroon ja lähdettiin sille kuuluisalle King Crossille. Sinne saavuttuamme olimme aivan pihalla, "mitäs nyt?" "minne mennää?", kunnes saatiin leimat jolla saa ilmaset juomat jostain baarista. Kiersimme kolme baaria, ja sisään kahteen maksoi $10 ja $15, et aika tyyristä.. ja juomastahan sai pulittaa sen $10. En muista koska viimeks ois Suomessa baari-iltana menny näin paljon rahaa. Mut olihan se ilta sen arvonen ja hostellilla oltiin vasta 8:30am (koska viimenen paikka missä oltiin, olis ollu auki kahteentoista asti!), aivan huippu meininki kaikkialla! Molemmilla oli valkoset Converset jalassa jotka taitaaki ny lähtee pesuun! Niistä kyl näkee et on pienet reivit vedetty!
Ja ainiin, tehtiin yks päivä itse todella hyvää ja täyttävää tonnikala-salaattia! NAM

-Sonja





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti