lauantai 6. huhtikuuta 2013

two months in Australia

Tänään se taas on, kuukausipäivä. Mihin tää aika oikein juoksee? Luin just ensimmäisiä blogipäivityksiä, ja tuntuu että niistä olis jo ikuisuus. En ees muista kaikkea mitä on tapahtunu, joten oon nyt tosi tyytyväinen et oon kirjotellu tänne.
Vaihdettiin keskiviikkona couchsurffaus paikkaa. Asutaan tällä kertaa neljän jätkän kanssa omakotitalossa. Viimeset kolme yötä oon saanu nukkua Anun kainalossa, jaetaan vuodesohva ja meidän päätki lepää samalla tyynyllä. Lattia on vähä vino ja sohvaki vetelee viimesiään, ja saa nukkua huppari ja kollarit jalassa. Öisin Anu herää joko siihen et oon valunu melkein sen päälle (nukun ylämäessä) tai mää herään Anun hentoon tuhinaan. Mut en valita, ja vaikka Anukaan ei sitä ääneen oo sanonu niin tiedän sen tykkäävän nähdä iltasin viimesenä ja aamulla ensimmäisenä mun ihana naama.

Viikko sitte ostettii 5AUD viinipullo (varmasti hyvää.....), joka korkataan tänään, ihan kuukausipäivän kunniaks. Leivottiin myös kääretorttu, josta ollaan melkein jo puolet syöty ite vaikkakin sen tarkotus oli olla pojille kiitokseks. Pistettiin torttu jääkaappiin ja kirjotettiin pojille lappu et syökää se. (..tai me syödään)
Edellissä paikassa leivottiin pullia. Jotka ei ihan menny nappiin, mut yritettiin kuitenki kaikkemme.
Eilen meidän eka piti mennä juhlii vanhojen hostien luokse, mut ne asuu vähä kauempana ja ei lopulta jaksettu lähteä. Päätettiin viettää lepponen perjantai-ilta elokuvien ja mättöjen parissa. Mentiin alakertaan ja koitettiin pistää tv päälle. Se meni päälle, mut oli vaan pelkkä musta ruutu. Anu heitti xboksin päälle, ja sit alko rätinä ja liloja valoja välkkyy ruudussa.. whoat, sammutettii koko shitti ja lähdettii vihellellen yläkertaan.. onneks pojat ei ollu kotona, ja jos ne kysyy jotai nii ei me mitää olla tehty. 0:) EILEN muuten yks näistä ukoista kysy et jos ne saa hommattua itellee uuden kodin jossa on yks ylimääränen huone, et halutaanko muuttaa sinne. Houkutteleva tarjous, mutta ensin työt, sitten koti.

Mun tekis mieli ampua joka ikinen tipu täältä. Nää böördit pitää ihan järkyttävää älämölöä ja rääkymistä aamusta iltaan. Toinen kuulostaa lampaalta ja toinen taas porakoneelta.

Töistä sen verran, et on etsitty! Soiteltii eilen aamulla varmaan 20eri farmi-paikkaan, ja ollaan kaks päivää kierretty kaupungilla ja jätetty CVeitä joka paikkaan. Soittoa odotellessa.. Nyt on viikonloppu, joten maanantaina jatketaan samalla mallilla. Ei oo töiden haku ihan niin easyyy ko Suomessa.
Tarkotus oli lähtee kauppaa, mut taivas repes.

Kuvista päätellen meidän päivät on ollu yhtä auringonlaskua ja leipomista.
<3 Ihanaa kaksikuukautispäivää Australia <3

Joku munapää änkes mun auringonlasku kuvaan..







2 kommenttia:

  1. Jees, löysin tieni sunkin blogiin! Onnee nyt vielä työnhakuun :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee! Ja me napattiin työpaikka country pubista middle of nowhere ;) en malta odottaa!

      Poista